Gedragsproblemen/ Hulp nodig?

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele Hondenschool Ureterp JacqCAR-OLINE, in Friesland Noord Nederland, vlakbij Drachten/ Leeuwarden/ Heerenveen/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.

                                                                                                                                                         
  HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining  en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Gedrag is complex. Een hond opvoeden lijkt zo makkelijk. Heel vaak gaat het ook makkelijk, zeker bij bepaalde hondenrassen met een super stabiel karakter. Maar ja..... daar zit nu eenmaal verschil in. Evenals in baasjes, evenals in opvoeding. De combinatie maakt het soms dat honden probleemgedrag kunnen vormen. En ja....aanleren is gauw gebeurt, het afleren is erg lastig. Voorkomen is beter dan genezen........

De taal van de hond is uniek, een hele kunst om deze tot je te nemen. Daar is veel ervaring, veel kennis en veel inzicht voor nodig. Dit alles kan erg van pas komen bij de opvoeding/ heropvoeding. Dat kost veel geduld, tijd en energie.  Maar met de juiste hulp en inzet, kun  je een heel eind komen . Samen een team worden, is een “ must”. 

Als u problemen heeft met uw hond kan ik u helpen hoe om te gaan met...... Ik heb inmiddels, als instructeur, ruime ervaring met het oplossen/ managen/ handelen van probleemgedrag bij heel veel verschillende honden.
Vraag naar de mogelijkheden, dit is maatwerk. Geen hond is gelijk, geen baas is gelijk en geen situatie is gelijk. Neemt u gerust contact op.

 

Met dank aan HondenLot.nl