Puppyshower-informatiemiddag voor fokkers

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele, in Friesland Noord Nederland, Hondenschool Ureterp jacqCAR-OLINE, vlakbij Drachten/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets / Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.   

                                                                                                                                                         
  HondenCursus, HondenTraining, HondenOpvoeden en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Regelmatig geef ik bij fokkers een Puppyshower Presentatie  Workshop met veel informatie via de powerpoint, veel meegebracht materiaal om te bekijken, voor elke a.s pupeigenaar  een leuk gevulde Goodybag en een informatiemapje pups.       

Als fokker wil je het beste voor je pups. Met veel zorg kies je de combinatie vaderhond x moederhond uit, met veel zorg begeleid je de dracht en geboorte.  En met veel zorg kies je de juiste aanstaande pupkopers uit. De combinatie pupkoper met de juiste pup kan ik ook middels een karaktertest doen om zo de juiste match baas-pup te zoeken.

Pupkopers hebben heel veel informatie nodig die ik op een professionele, fijne, enthousiaste, duidelijke manier kan geven bij jullie in huis samen met de a.s pupkopers.                                                                                                                     

Vraag naar de mogelijkheden.