Puppyshower-informatiemiddag voor fokkers

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele, in Friesland Noord Nederland, Hondenschool Ureterp jacqCAR-OLINE, vlakbij Drachten/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets / Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.   

                                                                                                                                                         
  HondenCursus, HondenTraining, HondenOpvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Regelmatig geef ik bij fokkers een Puppyshower Presentatie  Workshop met veel informatie via de powerpoint, veel meegebracht materiaal om te bekijken, voor elke a.s pupeigenaar  een leuk gevulde Goodybag en een informatiemapje pups.       

Als fokker wil je het beste voor je pups. Met veel zorg kies je de combinatie vaderhond x moederhond uit, met veel zorg begeleid je de dracht en geboorte.  En met veel zorg kies je de juiste aanstaande pupkopers uit. De combinatie pupkoper met de juiste pup kan ik ook middels een karaktertest doen om zo de juiste match baas-pup te zoeken.

Pupkopers hebben heel veel informatie nodig die ik op een professionele, fijne, enthousiaste, duidelijke manier kan geven bij jullie in huis samen met de a.s pupkopers.                                                                                                                     

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Lees de revieuw:

 

Esther Brandenlilasbelletjes@gmail.com 2 jaar geleden

 

Als beginnende fokker van het Nederlands Kooikerhondje met onze kennel, Lila’s Belletjes, wilden wij natuurlijk onderscheidend zijn en onze nieuwe hondeneigenaren op een leuke manier een zo goed mogelijke start meegeven voor de opvoeding van hun pup.
Al snel kwamen wij in contact met Carla Wieringa. Carla is eigenaar van “Hondenschool Ureterp CAR-OLINE”. Tevens is zij fokker van het Nederlands Kooikerhondje met de kennelnaam “vd Nije Wierterp” (vanderkooikerhiem). Haar expliciete kennis van het opvoeden van de pup, gecombineerd met de specifieke ervaring met het Kooikerras maakte haar de ideale partner om onze fokker ambities mee in te vullen.

Zo kwam het zover dat Carla op 18 januari 2020 vorm gaf aan de eerste “puppy shower” van Lila’s Belletjes. En wat een feest was dat! Alle toekomstige eigenaren waren met aanhang aanwezig. In een gezellige volgepropte huiskamer inclusief puppy’s en moederhond gaf Carla een inspirerende presentatie, waarbij haar ervaring als onderwijzeres optimaal tot zijn recht kwam.
Middels een Powerpoint presentatie en meegebracht lesmateriaal nam zij ons mee in de wondere wereld van het opvoeden van de pup. Ook de meer ervaren hondeneigenaren gaven aan veel goede nieuwe dingen te hebben geleerd.
Carla nam ook een aantal handige en leuke puppy spulletjes mee zodat er na afloop nog naar hartenlust kon worden geshopt.
De nieuwe puppy eigenaren gingen sowieso naar huis met een leuke, door Carla samengestelde goodybag en een informatiemapje met de gegeven presentatie. Haar enthousiasme, kennis en kunde hebben voor een onvergetelijke ervaring gezorgd en bijgedragen aan een zo optimaal mogelijke start voor onze mooie puppy’s.

Om de cirkel helemaal rond te maken heeft Carla kort voor het “uitvliegen” van de hondjes, de zogenaamde Campbell test afgenomen. Middels deze test wordt het karakter van de pup bekeken. De uitkomst van de test bevestigde onze keuzes voor de pup/eigenaar combinaties. Zo heeft Carla er mede voor gezorgd dat de eigenaren goed voorbereid met een top pup naar huis zijn gegaan. Inclusief een door haar beschikbaar gestelde knuffel en een snoep-denkspel flesje.

Carla is een energieke, enthousiaste hondenspecialist met enorm veel kennis en ervaring. Haar presentatie is zeer leerzaam en inspirerend. Absoluut aan te bevelen voor fokkers, hondeneigenaren en ieder ander die van honden houdt.