Showtraining/ Ringtraining 

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele Hondenschool Ureterp jacqCAR-OLINE, in Friesland Noord Nederlandvlakbij Drachten/ Leeuwarden/ Heerenveen/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.    

                                                                                                                                                                     
 Puppycursus, Jonge HondenCursus, Gehoorzaamheid/DogFun, Hondentraining, Hondentaal, Hondenopvoeden, Showtraining/ ringtraining  en plezier van pup (jonge) honden en baas voor de komende 10-15 jaar

 

 

ShowRingTraining is een hele goede socialiseringsoefening voor de hond. De honden moeten bepaalde figuren kunnen lopen, ze worden betast door de keurmeester en de tanden moeten worden laten zien. Kleinere honden zullen op een tafel gezet worden. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het staan van de hond.  Het zal allemaal in getraind moeten worden om zo het beste van je mooie hond te laten zien.

 

Een  privéles is mogelijk op de Hondenschool Caroline om zo alvast de eerste in en outs te leren, goed om thuis verder mee te oefenen. Daarnaast zal ik verwijzen naar de ShowRingtrainingscursus elders. Vraag naar de informatie. Heel noodzakelijk hier een paar cursussen te volgen in een groep van begeleiders en honden. Omgaan met blaffende honden, omgaan met betasten van verschillende mensen, omgaan met lang wachten, omgaan met figuren lopen langs andere honden en zoveel meer.