Puppy Cursus

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele, in Friesland Noord Nederland,  Hondenschool Ureterp           JacqCAR-OLINE vlakbij Drachten/ Leeuwarden/ Heerenveen/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/Marum/Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.      
                                                                         

 HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

Tijdens schoolvakantie's gedeeltelijk open.

 

De puppyperiode is 1 van de belangrijkste periode uit het leven van de hond. De basis voor een stabiele, gelukkige, gehoorzame hond. Dat kan alleen met een positieve opleiding met kennis, structuur, regels, veiligheid, goed gedrag belonen en veel informatie voor de begeleider voor thuis. Hier ligt ook de basis voor een goede, warme, vertrouwde, veilige  baas-hond relatie. De cursus wordt aangeboden in kleine groepen met professionele onderbouwde Kynologische Kennis verwerkt in de lessen. Naast de oefeningen besteden wordt er veel aandacht besteed aan het socialiseren tussen honden onderling en het socialiseren van de wereld van de pup. De wereld van de pup is 1 grote ontdekkingsreis die heel spannend is. Daar zijn gedegen onderbouwde oefeningen voor nodig. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten op een leuke, rustige, speelse manier. Pups zijn nog baby's en snel vermoeid. Rust in deze periode zeer belangrijk. Heel belangrijk item is kennis hebben van de hondentaal. Leer te kijken wat je pup je vertelt en handel daarna. Er bestaat geen standaard hond met een standaard opvoeding. We gaan daar uitgebreid op in tijdens de lessen en er zullen veel hand outs gestuurd worden via de mail. Heel veel informatie voor pupeigenaars! Na afloop van de cursus krijgen de pups een echt Diploma mee!!! En wat lekkers van onze sponsor Biofood.

Kinderen zijn welkom ook deel te nemen aan de cursus, zie kopje Kind en Hond. 

 

Bij pupcursussen wordt gewerkt middels de clicker. Uitleg en clicker aanwezig op de Hondenschool.

 

Op zaterdagmorgen tussen 09.30- 10.15 uur of 10.45- 11.30/11.00- 11.45 uur te Ureterp of op dinsdagavond van 19.00-19.45 uur/19.30-20.15/ 20.00-20.45 uur ; het tijdstip is daar waar nog plaats is. 

 

Zit Bella, 4 mnd  Pupcursus met socialisering,  oefeningen, Hondentaal, spel , informatie,  begeleiding, opvoeding en heel veel meer!!                                                                                         

Diploma uitreiking Puppy's

Bijzonder om mijn schoolvriendin Anjuscha met Syl, bij mij op Puppycursus te hebben op mijn eigen Hondenschool.

Een echt Diploma behalen en een fantastisch Puppakket krijgen, dat is toch geweldig!!!

Gefeliciteerd allen.