Reactie Bezoekers Cursisten

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele, in Friesland Noord Nederland,  Hondenschool Ureterp JacqCAR-OLINE vlakbij Drachten/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/   Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.

                                                                                                                                                           
  HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Leuke reacties op de cursussen zijn welkom!. Evenals suggesties/ideeën.

Reactie plaatsen

Reacties

Karel Blaauwbroek
5 maanden geleden

Wij als basjes van Boef zijn zeer tevreden over het verloop van de puppycursus. Na 8 weken met veel plezier naar de puppycursus te zijn geweest gaan we op voor de vervolgcursus

Thirza en Mathias
9 maanden geleden

Wij zijn zeer tevreden over deze hondenschool. Wij hebben met onze angstige Border Collie dankzij de verschillende cursussen veel vooruitgang geboekt. We konden meedoen met de puppycursus, ook al was Kai al twee jaar. Met de juiste aandacht en begeleiding hebben wij en Kai geleerd hoe wij met zijn angsten kunnen omgaan of zelfs overwinnen. Carla voelt goed aan wat elke hond nodig heeft en geeft goede tips!

Jelanka
een jaar geleden

Super leuke hondenschool. Met kleine groepen en duidelijk uitleg. 1 op 1 aandacht waarnodig geen probleem. Net de puppy cursus voltooid en door naar de jonge honden training wat ongetwijfeld ook geweldig zal worden!!!

Dick en Geraldine Van Soest
een jaar geleden

Wij hebben een hond uit het asiel die jarenlang getreiterd en mishandeld werd.
Dat vergde nogal aanpassing van ons hond om ons te kunnen vertrouwen.
Intussen zijn wij een jaar verder, maar nog met haken en ogen.
En het wonder geschied met een les bij Carla. Wat een bijzondere vrouw en zoveel honden én mensenkennis.
Zij heeft onze ogen geopend waar wij fouten maakte. En zij liet ons zien hoe onze eigen hond kan zijn.
Carla heeft ons een aantal praktische dingen laten zien en meteen laten toepassen. Met nog meer handige tips zijn wij in een hoopvolle stemming vertrokken.
Enne…. het werkte meteen! Ons huisdier is vele malen rustiger, krijgt meer vertrouwen en gaat ontspannend met ons en zijn omgeving om.
Chapeau voor deze geweldige hondentherapeut!
Wij zijn met een dankbaar hart

Fam. Stoyanov
2 jaar geleden

Samen met onze pup Kyra een puppy-cursus gevolgd bij Carla. Hoewel wij de korte versie hebben gedaan, vanwege onze vakantie, hebben wij bij de hondenschool vele waardevolle tips gekregen. Voor ons was het mooi om te zien hoe Kyra onder begeleiding van Carla steeds verder ging in haar ontwikkeling. Wij bevelen iedereen aan, deze cursus te volgen. In het najaar zijn wij weer te zien bij de jonge honden training.

Erik & Rianne
2 jaar geleden

We leren hier veel met onze puppy, hoe een goede start met jouw hond. Veel attributen voor zelfvertrouwen. Je kunt hier altijd terecht met praktische (alledaagser) vragen. Een grote pré wat mij betreft is; introductie met de klikker(training). Aanrader, deze hondenschool voor in Ureterp en omgevingen.

Hanny Schagen
2 jaar geleden

Ik heb samen met mijn kooikerhondje Maaike 2 cursussen gevolgd met goed resultaat. Op een menselijke en hondvriendelijke manier worden de talenten van je hond ontwikkeld en foutjes gladgestreken. Ik heb het met plezier gedaan en Maaike ook.

Geertien de Meer
3 jaar geleden

1 privé les doet al wonderen.

Hyke Felten
3 jaar geleden

Inmiddels de pup cursus, jonge honden cursus en de dog fun gevolgd met afwisselend twee honden.
De lessen zijn informatief en afgestemd op de doelgroep, waarbij met elke unieke hond rekening wordt gehouden. Onze oudste hond van bijna 7 jaar beheerste al veel. Hij kreeg wat meer uitdaging bij dogfun.
Onze jongste is een volledig dove, prikkelbare teef van 9 maanden. Zij wordt ook begeleid naar haar behoefte: veiligheid en rust, uitdaging waar het kan. We krijgen ook veel goede adviezen mee. Problemen waar ik die week tegenaan loop zijn direct bespreekbaar. Heel fijn. Door Carla’s aanmoediging houden wij het vol om onze jongste een goede opvoeding te geven.

Anneke
4 jaar geleden

Omdat onze sterke, lieve hond zo vreselijk hard kon trekken wanneer we een andere hond tegen kwamen heb ik bij Carla een individuele training gevolgd. Ik kon op dat moment bijna niet meer alleen met hem wandelen.

De individuele les was ontzettend leerzaam. Ik kreeg veel tips en we hebben meteen een paar dingen geoefend.

Ik kreeg de mogelijkheid om mee te doen met de jonge honden cursus, ook al was onze Berner al ruim 3 jaar.

En wat heeft hij daar veel geleerd.
Al na een paar lessen had ik een hele andere hond!
Elke dinsdagavond als ik vroeg of hij meeging in de auto was hij dolenthousiast.
We hebben de trainingen met veel plezier gevolgd en inmiddels kan ik weer alleen met hem wandelen.

Carla is een enthousiaste trainster met een groot hart voor dieren!