Reactie Bezoekers Cursisten

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele, in Friesland Noord Nederland,  Hondenschool Ureterp JacqCAR-OLINE vlakbij Drachten/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/   Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.

                                                                                                                                                           
  HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Leuke reacties op de cursussen zijn welkom!. Evenals suggesties/ideeën.

Reactie plaatsen

Reacties

Dick en Geraldine Van Soest
2 maanden geleden

Wij hebben een hond uit het asiel die jarenlang getreiterd en mishandeld werd.
Dat vergde nogal aanpassing van ons hond om ons te kunnen vertrouwen.
Intussen zijn wij een jaar verder, maar nog met haken en ogen.
En het wonder geschied met een les bij Carla. Wat een bijzondere vrouw en zoveel honden én mensenkennis.
Zij heeft onze ogen geopend waar wij fouten maakte. En zij liet ons zien hoe onze eigen hond kan zijn.
Carla heeft ons een aantal praktische dingen laten zien en meteen laten toepassen. Met nog meer handige tips zijn wij in een hoopvolle stemming vertrokken.
Enne…. het werkte meteen! Ons huisdier is vele malen rustiger, krijgt meer vertrouwen en gaat ontspannend met ons en zijn omgeving om.
Chapeau voor deze geweldige hondentherapeut!
Wij zijn met een dankbaar hart

Fam. Stoyanov
9 maanden geleden

Samen met onze pup Kyra een puppy-cursus gevolgd bij Carla. Hoewel wij de korte versie hebben gedaan, vanwege onze vakantie, hebben wij bij de hondenschool vele waardevolle tips gekregen. Voor ons was het mooi om te zien hoe Kyra onder begeleiding van Carla steeds verder ging in haar ontwikkeling. Wij bevelen iedereen aan, deze cursus te volgen. In het najaar zijn wij weer te zien bij de jonge honden training.

Erik & Rianne
een jaar geleden

We leren hier veel met onze puppy, hoe een goede start met jouw hond. Veel attributen voor zelfvertrouwen. Je kunt hier altijd terecht met praktische (alledaagser) vragen. Een grote pré wat mij betreft is; introductie met de klikker(training). Aanrader, deze hondenschool voor in Ureterp en omgevingen.

Hanny Schagen
een jaar geleden

Ik heb samen met mijn kooikerhondje Maaike 2 cursussen gevolgd met goed resultaat. Op een menselijke en hondvriendelijke manier worden de talenten van je hond ontwikkeld en foutjes gladgestreken. Ik heb het met plezier gedaan en Maaike ook.

Geertien de Meer
2 jaar geleden

1 privé les doet al wonderen.

Hyke Felten
2 jaar geleden

Inmiddels de pup cursus, jonge honden cursus en de dog fun gevolgd met afwisselend twee honden.
De lessen zijn informatief en afgestemd op de doelgroep, waarbij met elke unieke hond rekening wordt gehouden. Onze oudste hond van bijna 7 jaar beheerste al veel. Hij kreeg wat meer uitdaging bij dogfun.
Onze jongste is een volledig dove, prikkelbare teef van 9 maanden. Zij wordt ook begeleid naar haar behoefte: veiligheid en rust, uitdaging waar het kan. We krijgen ook veel goede adviezen mee. Problemen waar ik die week tegenaan loop zijn direct bespreekbaar. Heel fijn. Door Carla’s aanmoediging houden wij het vol om onze jongste een goede opvoeding te geven.

Anneke
3 jaar geleden

Omdat onze sterke, lieve hond zo vreselijk hard kon trekken wanneer we een andere hond tegen kwamen heb ik bij Carla een individuele training gevolgd. Ik kon op dat moment bijna niet meer alleen met hem wandelen.

De individuele les was ontzettend leerzaam. Ik kreeg veel tips en we hebben meteen een paar dingen geoefend.

Ik kreeg de mogelijkheid om mee te doen met de jonge honden cursus, ook al was onze Berner al ruim 3 jaar.

En wat heeft hij daar veel geleerd.
Al na een paar lessen had ik een hele andere hond!
Elke dinsdagavond als ik vroeg of hij meeging in de auto was hij dolenthousiast.
We hebben de trainingen met veel plezier gevolgd en inmiddels kan ik weer alleen met hem wandelen.

Carla is een enthousiaste trainster met een groot hart voor dieren!

Sita
3 jaar geleden

fijne cursussen gevolgd met goed advies en ontspannen begeleiding.
Veel geleerd en genoten van de lessen!!

jacqueline strijk
3 jaar geleden

Nadat ik met mijn jonge Golden retriever elders de puppycursus en basiscursus succesvol had afgerond was ik zoekende naar een andere hondenschool omdat ik hier vooral het plezier tijdens de lessen erg miste,en zo kwam ik terecht bij hondenschool Ureterp CAR-OLINE. Eerst een keer wezen kijken bij een puppyles,wat er geweldig goed uit zag zo enthousiast en kundig er werd lesgegeven! En dus ingeschreven voor de cursus gehoorzaamheid/dogfun,inmiddels 9 lessen gevolgd met nog 1 les te gaan dan is het weer afgelopen jammer genoeg,want wat heb ik genoten van alle ontzettend leuke lessen en de gezellige,ontspannen sfeer,net als mijn hond Quinty die precies weet wanneer het dinsdagavond is en dan al staat te trappelen thuis om weer naar de training te gaan,zo leuk ze het vindt!! Affijn ja absoluut een aanrader wanneer men zoekende is naar een goede hondenschool waar vooral op een hele positieve manier getraind wordt! Lekker samen actief bezig zijn met je hond!

Esther Branden
3 jaar geleden

Als beginnende fokker van het Nederlands Kooikerhondje met onze kennel, Lila’s Belletjes, wilden wij natuurlijk onderscheidend zijn en onze nieuwe hondeneigenaren op een leuke manier een zo goed mogelijke start meegeven voor de opvoeding van hun pup.

Al snel kwamen wij in contact met Carla Wieringa. Carla is eigenaar van “Hondenschool Ureterp CAR-OLINE”. Tevens is zij fokker van het Nederlands Kooikerhondje met de kennelnaam “vd Nije Wierterp” (vanderkooikerhiem). Haar expliciete kennis van het opvoeden van de pup, gecombineerd met de specifieke ervaring met het Kooikerras maakte haar de ideale partner om onze fokker ambities mee in te vullen.

Zo kwam het zover dat Carla op 18 januari 2020 vorm gaf aan de eerste “puppy shower” van Lila’s Belletjes. En wat een feest was dat! Alle toekomstige eigenaren waren met aanhang aanwezig. In een gezellige volgepropte huiskamer inclusief puppy’s en moederhond gaf Carla een inspirerende presentatie, waarbij haar ervaring als onderwijzeres optimaal tot zijn recht kwam.

Middels een Powerpoint presentatie en meegebracht lesmateriaal nam zij ons mee in de wondere wereld van het opvoeden van de pup. Ook de meer ervaren hondeneigenaren gaven aan veel goede nieuwe dingen te hebben geleerd.
Carla nam ook een aantal handige en leuke puppy spulletjes mee zodat er na afloop nog naar hartenlust kon worden geshopt.

De nieuwe puppy eigenaren gingen sowieso naar huis met een leuke door Carla samengestelde goodybag en een informatiemapje met de gegeven presentatie. Haar enthousiasme, kennis en kunde hebben voor een onvergetelijke ervaring gezorgd en bijgedragen aan een zo optimaal mogelijke start voor onze mooie puppy’s.

Om de cirkel helemaal rond te maken heeft Carla kort voor het “uitvliegen” van de hondjes, de zogenaamde Campbell test afgenomen. Middels deze test wordt het karakter van de pup bekeken. De uitkomst van de test bevestigde onze keuzes voor de pup/eigenaar combinaties. Zo heeft Carla er mede voor gezorgd dat de eigenaren goed voorbereid met een top pup naar huis zijn gegaan. Inclusief een door haar beschikbaar gestelde knuffel en een snoep-denkspel flesje.

Carla is een energieke enthousiaste hondenspecialist met enorm veel kennis en ervaring. Haar presentatie is zeer leerzaam en inspirerend. Absoluut aan te bevelen voor fokkers, hondeneigenaren en ieder ander die van honden houdt.