Snuffelmat maken Workshop

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele Hondenschool Ureterp JacqCAR-OLINE, in Friesland Noord Nederland, vlakbij Drachten/ Leeuwarden/ Heerenveen/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/  Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.  

                                                                                                                                     
   HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

 

,,Als een hond tien minuten bezig is met Hersenwerk,  dan staat dat qua energieverbruik gelijk aan een uur wandelen" en dat geldt zeker ook voor de snuffelmat. Deze behoort absoluut tot de definitie van Hersenwerk alsmede nog zoveel meer spelletjes/ puzzels zelf gemaakt of gekocht.

 

Wil je je hond verwennen door met een zelfgemaakte snuffelmat thuis te komen? Dat kan! 

Voor pups, voor jonge honden, voor puber honden, voor volwassen honden, voor actieve honden, voor rustige honden, voor geblesseerde honden  en voor senior honden. 

Alle materialen en de koffie/thee worden verzorgd. Deze mat is ongeveer 30-40 cm.

De workshop duurt een uur. Eventueel kun je dan zelf de mat thuis afmaken en krijg je wat fleece daarvoor mee naar huis. 
Er zijn diverse kleuren fleece aanwezig, dus wees creatief! 

Kosten van de workshop zijn €17,50 p.p. Dit is inclusief het materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 10. We hebben op onze locatie een grote, warme  kantine tot onze beschikking. 


Er zijn ook kant en klare Snuffelmatten Pakketten te koop om zelf thuis in elkaar te maken. Met ondermat en kant en klaar geknipte stroken in mooie kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.


Je kunt je voor deze workshop opgeven door een mail te sturen naar het contactformulier van deze website of

HondenschoolJacqCar@gmail.com  

De data staan op de lessen activiteiten agenda van deze site. 

Wellicht tot snel bij deze leuke en gezellige workshop met als eindresultaat een geweldig spel voor je hond! Leuk ter afwisseling, goed voor de bezigheid van je hond en top als het regent en/of je werkt en je maar een klein blokje om gaat.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

We maken een Snuffelmat. Wees welkom in ons gebouw. Opgave gestart