Interactieve Boswandeling

 

Welkom op de erkende Kvk geregistreerde Gecertificeerde Professionele Hondenschool Ureterp JacqCAR-OLINE in Friesland Noord Nederland, vlakbij Drachten/ Leeuwarden/ Heerenveen/ Opeinde/ Beetsterzwaag/ Nij Beets/ Wijnjewoude/ Surhuisterveen/ Marum/ Bakkeveen/ Haulerwijk/ Gorredijk/ Oosterwolde/ Appelscha/ Elsloo/ Heerenveen/ Lippenhuizen/ Leek/ Roden/ Zevenhuizen/ Tolbert.

                                                                                                                                           
   HondenCursus, hondentraining, opvoeden, ShowRingTraining en plezier van pup en ( jonge) honden voor de komende 10-15 jaar.

 

Heerlijk wandelen met je hond, willen we dat allemaal niet graag? Maar wat is heerlijk wandelen? Voor een ieder in te vullen. In ieder geval veilig, prettig, actief, uitnodigend wandelen voor mens en dier. En plezier hebben in wandelen. Hoe doe je dat, hoe gaat dat.

Interactief wandelen leert je de principes van prettig wandelen. Daarnaast gaan we allerlei oefeningen doen met baas en hond. Een stukje gehoorzaamheid is wel belangrijk. Neem je voertjes mee en ipv het voer in de voerbak te geven, wordt het voertje op een geheel andere manier gegeven vol uitdagingen en oefeningen. Goed voor het vertrouwen en band tussen hond en begeleider. Daarnaast wordt er veel informatie gegeven. De honden zijn aangelijnd, graag aan een lange lijn of een flexlijn. Voor de begeleider graag goede schoenen en passende kleding voor in het bos. Het wordt een actieve wandeling voor baas en hond. 

Veel wandelplezier.

We gaan in het bos wandelen. De wandeling duurt 1 uur en kost 10,- euro pp/ph ( per persoon/per hond).De groep bestaat uit 4-8 personen.

Zie de Lessen Activiteiten agenda of vraag naar de mogelijkheden. 

Honden lot.nl